Och så var de bara … två

Mimmi Adolfsson, Jessica Bublies och Lotta Edin Johansson grundade Amarilla Marketing & Design i augusti 2021. Nu blir de tre musketörerna av med en av medgrundarna. Lotta slutar 1 februari 2024 för att istället bli vd för Visit Dalsland och Dalslands kanal. – Jag brinner verkligen för besöksnäringen och att marknadsföra och utveckla en destination. […]

God Jul & Gott Nytt År

År 2023 är snart till ända och vi uppmanar dig att ta till vara på årets sista dagar. Njut av lediga dagar tillsammans med nära och kära och var rädd om dig.

Välj rätt filformat till rätt sak

När ska en vektoriserad fil användas och när passar en jpg bäst? Vilket format är lämpligast på webben, till trycksaker, profilmaterial och grafiska element?

Vad är ChatGPT och OpenAI?

Artificiell intelligens har använts länge, men sedan ChatGPT släpptes i november verkar hela världen ha fått upp ögonen för AI.
Utvecklingen skapar nya förutsättningar och möjligheter och det kommer med all sannolikhet att påverka vårt sätt att arbeta i framtiden. Exakt hur, är svårt att föreställa sig idag.

Är värdeord överskattade?

Några företag använder sig av värdeord, värderingar eller värdegrund. Blir detta pappersprodukter eller driver de företagskulturen? Så här tycker Amarilla

Ordlista för digital marknadsföring

CTA, CPE, GA, leadsgenerering, A/B-test, SEO, SEM… Det kan vara klurigt att komma ihåg vad alla förkortningar och begrepp betyder inom marknadsföring och framförallt inom digital marknadsföring, så därför bjussar vi på en ordlista. Varsågod.

Så använder vi sociala medier 2022

För oss på Amarilla är det viktigt att veta var olika målgrupper finns och hur de rör sig i det digitala landskapet för att vi ska kunna hjälpa våra kunder att nå ut på bästa sätt. Här bjussar vi på en sammanställning vi gjort från Internetstiftelsens årliga rapport ”Svenskarna och internet 2022” som släpptes idag.