Ravema

Ravema erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och har marknadens mest kompletta service och eftermarknad. De är en ledande partner till nordisk industri och är en viktig del för industrins ökade produktivitet. Genom spetskompetens, partnerskap och helhetslösningar bidrar de till industrins framtida konkurrenskraft.

 

grafisk profil | annonser | bilstripning

Projekt

Ravema behövde en grafisk profil och grafiska riktlinjer för att stärka och tydliggöra varumärkets visuella uttryck och se till att det går hand i hand med företagets värderingar och mål. De hade sedan tidigare en manual men den var inte uppdaterad på många år och ett omtag behövde göras.

Resultat

Amarilla arbetade fram en grafisk manual som beskriver hur Ravema ska arbeta med varumärket ur en grafisk synvinkel och visar riktlinjer för hur de ska se ut internt och externt. 

Denna grafiska guideline ska hjälpa de på Ravema som arbetar med marknadsföring och kommunikation att förmedla vad Ravema kan och vilka de är, för att skapa rätt associationer till varumärket. 

I samband med den nya grafiska profilen skapade vi även annonser och bilstrajpning, allt enligt den nya profilen.