Kontakta Amarilla

Hello yellow! Vad kul att du funderar på att kontakta Amarilla. Eftersom vi älskar varumärkesrelaterade frågor, så ser vi redan fram emot att höra från dig.
Kommunikation är vägen till framgång om du frågar oss.

Vill du besöka oss sitter vi i en vacker herrgårdsbyggnad mitt i centrala Värnamo, på Vallgatan 1 närmare bestämt. Eller Wallstreet vi kallar det.

Lotta-Edin-Johansson-Amarilla-chair

Lotta Edin Johansson

Creative Director

Efter jobb som art director på reklambyråer, inhouseavdelningar på större företag och som frilans, blev det några år som vd och marknadschef innan Amarilla. Lotta brinner för kundnyttan, affärsutveckling och att varje marknadsföringsinsats ska ha syfte och mål.

Jessica-Bublies-Amarilla-chair

Jessica Bublies

Content Manager

Jessica är en entreprenör med lång erfarenhet av marknadsförings- och kommunikationsfrågor. Hon  brinner för visuella identiteter, marknadsförings- och kommunikationskoncept samt strategi för såväl varumärkesresan som sociala medier.

Mimmi-Adolfsson-Amarilla-chair

Mimmi Adolfsson

Graphic Designer

Med ett stilsäkert öga för färg och form är Mimmi byråns stjärna inom grafisk design för både print och web. Hon har många strängar på sin lyra och flyger dessutom drönare, redigerar film, skapar rörligt media och designar WordPress-sidor.

Varför namnet Amarilla?

Jessica, Lotta, Mimmi. Je-Lo-Me. Yellow Me. Yellow. Hello Yellow. Upptagna domäner.
10 000 namnförslag senare kunde vi trots allt inte släppa det gula. Dessutom är ju färger universella. Och gult är laddat med många budskap och betydelser.
Amarilla är feminin form för gul på spanska. Men inte bara det. Namnet har även grekiskt ursprung med betydelsen skinande, gnistrande.

Där satt den liksom.