Alla hjartans dag med tips fran Amarilla

Alla hjärtans dag

Vi har precis landat i 2022 när det är dags att rivstarta året med en kärleksbomb.

På måndag är det Alla hjärtans dag och oavsett vad man tycker om denna högtid, som är rätt ny i Sverige trots sitt medeltida ursprung, kan det vara idé att ge lite extra omtanke till de vi har runt oss. Vad gör du och ditt företag för era medarbetare och kunder?

På Amarilla brinner vi extra mycket för att hjälpa företag med internkommunikation och employer branding så vi tycker att Alla hjärtans dag är ett bra tillfälle att göra det där lilla extra på. Här kommer några tips om du vill överraska dina medarbetare på måndag.

💛 Rosor och choklad är det mest populära inslaget denna dag och vem blir inte glad av det. Lägg en fin chokladbit på allas skrivbord/arbetsstationer, det blir en glad överraskning.

💛 Visa extra omtanke genom att bjuda på en Alla hjärtans dag-bakelse till tre-fikat, då får du dessutom glada medarbetare och socialt umgänge ger en starkare arbetsgrupp.

💛 Varför inte ge dina medarbetare en Alla Hjärtans Dag-present som kan rädda liv genom att anordna en utbildning i HLR – hjärt- och lungräddning.

💛 Skänk omtanke och kärlek till välgörenhet. Vilken eller vilka välgörenhetsorganisationer ligger er varmt om hjärtat? Skänk en gåva till dem och ditt företaget får förtroende både internt och externt.

hello-yellow-nyhetsbrev

Vad kul att du vill prenumerera
på vårt nyhetsbrev.

Vi ser fram emot att få dela med oss av nyheter och bjussiga tips till dig. 

hello-yellow-nyhetsbrev

Vill du lära dig något nytt?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Vi delar med oss av nyheter och bjussiga tips.